Vaš partner u razvoju i izgradnji industrije mesa

Izbornik

Kuter

Vakuum kuter s varijabilnom brzinom osovine s noževima i s varijabilnom brzinom miješanja naprijed i natrag

KS B22

Stroj izrazito širokog područja primjene u prehrambenoj inustriji. Proizvodnja emulzija, pašteta, salamura, umaka za gotova jela...

Strojevi za miješanje

Veliki broj različitih tipova strojeva za miješanje nadjeva s pražnjenjem na prednjoj strani u standardna kolica 200 l ili na različite vrste transportera. Strojevi se razlikuju po: obliku mješača, izvedbi (sa i bez vakuuma) te veličini odnosno kapacitetu

Strojevi za mljevenje mesa

Veliki izbor masivnih automatskih strojeva za usitnjavanje mesa (wolf) preko ploča promjera otvora prema izboru. Ovisno o namjeni i potrebnom kapacitetu isporučuju se strojevi promjera izlaznih otvora od: 98, 114, 130 160 i 200 mm.

Protočni kuteri

Svjetski poznati i priznati strojevi za fino usitnjavanje i emulgiranje. Sistem usitnjavanja i emulgiranja mase preko seta alata koji se sastoji od noževa i ploča.

FD automat

Idealni strojevi za proizvodnju pašteta, obarenih kobasica, emulzija kožica i svih vrsta fino emulgiranih proizvoda. To je jedinstvena kombinacija miješalice, kutera i uređaja za emulgiranje, sve u jednom zatvorenom sistemu.